Βάσει του Καταστατικού και των αποφάσεων του ΔΣ και της ΓΣ, η συνδρομή για φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες) έχει οριστεί σε 15 ευρώ και για τα υπόλοιπα μέλη (πανεπιστημιακούς, ερευνητές, κ.ά.) σε 25 ευρώ κατ’ έτος. Υπάρχει και η δυνατότητα καταβολής της συνδρομής για τα επόμενα τρία έτη οπότε τα ποσά αντίστοιχα είναι 30 και 50 ευρώ (στα τρία, το ένα δώρο!).

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πλήρη στοιχεία σας παρακάτω ώστε να εξεταστεί η αίτησή σας. Εφόσον η αίτησή σας εγκριθεί (θα λάβετε σχετικό μήνυμα στο email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει), μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή της συνδρομής σας ως εξής:

 

Με τους κωδικούς που έχετε δηλώσει στη σελίδα, κάνετε είσοδο. Θα δείτε ένα κουμπί για τη Συνδρομή. Επιλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και ακολουθείτε τις οδηγίες. Θα χρειαστείτε τραπεζική κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική). Η συνδρομή σας θα ενεργοποιηθεί και θα ισχύει από την ημερομηνία κατάθεσης του ποσού στον λογαριασμό της ΕΖΕ.

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ζωολογικής Εταιρείας
Παρακαλώ να με εγγράψετε τακτικό/έκτακτο μέλος της Ελληνικής Ζωολογικής Εταιρείας.

Η διεύθυνση email δεν δημοσιοποιείται. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο εάν χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον λογαριασμό σας ή για ειδοποιήσεις συμμετοχής.
Εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για το νέο λογαριασμό και στα δύο πεδία.
Ένα αρχείο μόνο.
Όριο: 1.46 GB.
Επιτρεπτοί τύποι αρχείων: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.