Εκλογο-απολογιστική ΓΣ ΕΖΕ

Αγαπητά μέλη της Ελληνικής Ζωολογικής Εταιρείας

Όπως θα έχετε ενημερωθεί, το προγραμματισμένο συνέδριό μας για την Άνοιξη του 22 αναβλήθηκε για το Φθινόπωρο, με την προοπτική του να μπορεί να γίνει δια ζώσης.

Η προγραμματισμένη για την Άνοιξη Γενική μας Συνέλευση, εντούτοις, δεν μπορεί να καθυστερήσει πέραν του Ιουνίου καθώς η τράπεζα δέχεται το υφιστάμενο ΔΣ ως τότε. Ούτως ή άλλως υπάρχουν τρέχοντα θέματα για συζήτηση τα οποία καλό είναι να εξεταστούν πριν το Φθινόπωρο.

Έτσι το ΔΣ αποφάσισε τη διενέργεια ψηφιακής εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. Αυτή θα γίνει σε δύο φάσεις:

  1. Τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 από τις 6 ως τις 8 το απόγευμα θα γίνει το απολογιστικό μέρος της ΓΣ, η επιλογή εφορευτικής επιτροπής και κλήση προς τα μέλη να υποβάλλουν υποψηφιότητες (έως τις 16 Μάη) για το νέο 7μελές ΔΣ
  2. Οι εκλογές θα γίνου επίσης ψηφιακά (με το σύστημα «Ζευς») την Πέμπτη 19 Μάη.

Σύμφωνα με το καταστατικό μας, δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Οικονομικά τακτοποιημένα θεωρούνται τα μέλη που έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή του 2021 ή/και του 2022. Όσοι δεν έχουν πληρώσει συνδρομή για κανένα από τα έτη, μπορούν να ψηφίσουν εφόσον πληρώσουν τη συνδρομή 2022 ως και την 16 Μάη που είναι και προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.